Μέχρι 25 Απριλίου τα αποτελέσματα της ενίσχυσης των ΜμΕ Πελοποννήου

 

 

Σάββατο, 17 Απρίλιος 2021 08:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μέχρι 25 Απριλίου τα αποτελέσματα της ενίσχυσης των ΜμΕ Πελοποννήου

Μέχρι την Κυριακή 25 Απριλίου αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», ενώ μετά το Πάσχα αναμένονται να ξεκινήσουν οι εκταμιεύσεις στους δικαιούχους.

Το παραπάνω έγινε γνωστό στη σύσκεψη που πραγματοποιήσαν την Τετάρτη 14 Απριλίου το Δ.Σ. και μέλη της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ζήτησε την αμέριστη στήριξη του Περιφερειάρχη για την στήριξη του κλάδου προκειμένου να ξεπεράσουν, όσες περισσότερες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, τον σκόπελο της ύφεσης αυτή την δύσκολη περίοδο.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης κατέγραψε τα ζητήματα που έχουν προκύψει λόγω του κορωνοϊού και δεσμεύτηκε να βοηθήσει στο βαθμό του δυνατού, ώστε η κοινωνία μας να καταφέρει να ορθοποδήσει και να βαδίσει προς μια κανονικοποίηση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών