Συνάντηση Σ. Αραχωβίτη με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Λακωνίας

Τετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 11:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Σ. Αραχωβίτη με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Λακωνίας

Συνάντηση με την Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας κ. Εύη Παπαγεωργίου και τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Κωνσταντίνο Κορωνιό είχε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Σταύρος Αραχωβίτης στις 27 και στις 23 Απριλίου στις Νοσηλευτικές Μονάδες Σπάρτης και Μολάων αντίστοιχα.

Στις συναντήσεις, ο βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών, την κατάσταση των νοσοκομείων σχετικά με την προετοιμασία και την αντιμετώπιση των κρουσμάτων COVID 19. Επίσης ενημερώθηκε για την στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό όλων των ειδικοτήτων και για την υλικοτεχνική επάρκεια.

Συζητήθηκε το πρόβλημα που έχει ανακύψει στη Ν.Μ. Μολάων με το ακτινολογικό μηχάνημα και ενημερώθηκε για τον τρόπο αντικατάστασής του. 

Αντίστοιχα, ενημερώθηκε για τον αξονικό τομογράφο στη Ν.Μ Σπάρτης και τον τρόπο επίλυσης. Και τα δυο μηχανήματα θα αντικατασταθούν με άλλα, όχι καινούρια, μέχρι να εξευρεθούν πόροι και τρόπος προμήθειας νέων. Στην κατεύθυνση αυτή, ο βουλευτής δεσμεύτηκε να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην πορεία των ενεργειών σχετικά με τη δημιουργία του νέου νοσοκομείου στη Σπάρτη σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Είναι γεγονός ότι η Λακωνία το αναμένει με ιδιαίτερη ικανοποίηση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland