Παραχώρηση οικίσκου στο Νοσοκομείο Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Παρασκευή, 30 Απρίλιος 2021 13:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παραχώρηση οικίσκου στο Νοσοκομείο Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Στην παραχώρηση ενός προκατασκευασμένου οικίσκου τύπου ISOBOX, ο οποίος τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Η εν λόγω δωρεά θα συμβάλλει με ταχύτητα και ασφάλεια στην αύξηση του αριθμού των εμβολιαστικών γραμμών που ήδη διαθέτει η Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης.

Αποτελεί δε συνέχεια της σημαντικής στήριξης που έχει λάβει το νοσοκομείο στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, μέσω της διάθεσης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαίτερα τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη για τη συγκεκριμένη δωρεά. Όπως αναφέρει η διοικήτρια του ΓΝ Λακωνίας κ. Εύη Παπαγεωργίου, «η εν λόγω δωρεά θα συμβάλει με ταχύτητα και ασφάλεια στην αύξηση του αριθμού των εμβολιαστικών γραμμών που ήδη διαθέτει η Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης.

Αποτελεί δε συνέχεια της σημαντικής στήριξης που έχει λάβει το Νοσοκομείο, στη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας, μέσω της διάθεσης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, αλλά και τεστ ταχείας ανίχνευσης του ιού Sars CoV 2».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland