Αλλαγή συχνοτήτων στα κανάλια στη Λακωνία

Για τη λήψη σήματος από Αναβρυτή και Ρειχέα

Πέμπτη, 06 Μάιος 2021 14:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αλλαγή συχνοτήτων στα κανάλια στη Λακωνία

Την Παρασκευή 14 Μαΐου η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση της Digea περνάει στην Αρκαδία, στη Λακωνία, στα Κύθηρα και σε τμήμα του νομού Αργολίδας. Οι κάτοικοι των περιοχών που λαμβάνουν σήμα από συγκεκριμένα κέντρα εκπομπής θα πρέπει να αλλάξουν τις συχνότητες των καναλιών. Στη Λακωνία, κατά την ημέρα της μετάβασης, οι τηλεθεατές που λαμβάνουν το σήμα από τα κέντρα εκπομπής Αναβρύτης και Ρειχέας θα πρέπει να προχωρήσουν σε επανασυντονισμό του δέκτη τους προκειμένου να μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους κανάλια.

Για την πραγματοποίηση του συντονισμού χρειάζεται να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:
(1) να μεταβείτε στο μενού του δέκτη σας, (2) να επιλέξετε «Εγκατάσταση» αν διαθέτετε αποκωδικοποιητή ή «Ρυθμίσεις» αν διαθέτετε τηλεόραση (ενδέχεται να χρησιμοποιούνται και διαφορετικές διατυπώσεις ανάλογα τον δέκτη), (3α) να πραγματοποιήσετε αυτόματο συντονισμό, όπου ο δέκτης αναζητά και αποθηκεύει στη μνήμη όλα τα διαθέσιμα προγράμματα, (3β) είτε να πραγματοποιήσετε χειροκίνητο συντονισμό, όπου αποθηκεύει στη μνήμη τα προγράμματα συγκεκριμένης συχνότητας, (4) στο τέλος της αναζήτησης πατάτε ΟΚ/ ΝΑΙ, (5) επιλέγετε έξοδο (exit) ώστε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε.

Σε περίπτωση που χρειαστεί, προτείνεται επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του δέκτη. Από την καρτέλα Εργαλεία επιλέξτε Εργοστασιακές Ρυθμίσεις και πατήστε ΟΚ. Επιβεβαιώστε την επιλογή σας πατώντας Ναι. Εάν σας ζητηθεί κωδικός, πατήστε 0-0-0-0 ή 1-2-3-4. Στην αρχική καρτέλα εγκατάστασης επιλέξτε τη γλώσσα που επιθυμείτε και πατήστε ΟΚ. Όταν η αναζήτηση ολοκληρωθεί πατήστε ΟΚ για να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland