Αν. Μάνη: «Γνωστές παγκοσμίως οι παραλίες με το πλούσιο φυσικό κάλλος»

Πως σχολιάζει ο Δήμος την απονομή των «Γαλάζιων Σημαιών»

Τετάρτη, 19 Μάιος 2021 14:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αν. Μάνη: «Γνωστές παγκοσμίως οι παραλίες με το πλούσιο φυσικό κάλλος»

Τρεις «Γαλάζιες Σημαίες» απονεμήθηκαν τη φετινή χρονιά στις ακτές του Δήμου Ανατολικής Μάνης, όπως γνωστοποίησε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ). Πρόκειται για τις παραλίες Μαυροβούνι, Σελινίτσα και Σκουτάρι, με την τελευταία να έχει αποσπάσει τη συγκεκριμένη διάκριση και το 2020.

«Οι παραπάνω ακτές μας αξιολογήθηκαν και βραβεύθηκαν από το διεθνές πρόγραμμα “Γαλάζιες Σημαίες” καθώς πληρούν αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και παρέχουν αξιόλογες υποδομές στους λουόμενους», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αν. Μάνης, προσθέτοντας: «Ανεξαρτήτως ωστόσο του προγράμματος αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμος μας διαθέτει μεγάλο αριθμό παραλιών που με το πλούσιο φυσικό τους κάλλος και τα κρυστάλλινα νερά τους είναι γνωστές παγκοσμίως».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti