Δημιουργούνται το e-ράφι και η τοπική ηλεκτρονική αγορά Λακωνίας

Κάλεσμα στις τοπικές επιχειρήσεις με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου - Δωρεάν έως τα μέσα Ιουλίου η συμμετοχή

Πέμπτη, 27 Μάιος 2021 07:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δημιουργούνται το e-ράφι και η τοπική ηλεκτρονική αγορά Λακωνίας

Κάλεσμα για απόκτηση Ηλεκτρονικού Ραφιού Online Πωλήσεων στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά της Λακωνίας και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά (www.directmarket.gr) απευθύνει στις επιχειρήσεις του νομού το Επιμελητήριο Λακωνίας. Το Επιμελητήριο αναλαμβάνει την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και την ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr για να στηρίξουν άμεσα τις επιχειρήσεις. Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για το λιανικό εμπόριο, παρέχει άμεση, σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για την περίοδο της πανδημίας (δωρεάν τουλάχιστον έως 15/7/2021) σε  επιχειρηματίες και καταναλωτές.

Όλες οι επιχειρήσεις της Λακωνίας μπορούν άμεσα και δωρεάν να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις, αξιοποιώντας όλους τους δυνατούς τρόπους και εφαρμόζοντας τις δικές τους πολιτικές πώλησης, αποστολής και μεταφορικών: 

-Click Away: για ηλεκτρονική προβολή-πώληση των προϊόντων σας στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr, ηλεκτρονική παραγγελία, πληρωμή με κατάθεση, με κάρτα ή στο POS και παραλαβή με ραντεβού στο κατάστημά σας,

- «Ηλεκτρονικό Ράφι» στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr για ηλεκτρονικές πωλήσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας.

Η ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις.

Για τη φόρμα εγγραφής πατήστε εδώ

Για να επισκεφτείτε την τοπική αγορά πατήστε εδώ

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti