Εποχικές προσλήψεις για την πυροπροστασία στον Δ. Ευρώτα

Δευτέρα, 07 Ιούνιος 2021 17:24 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εποχικές προσλήψεις για την πυροπροστασία στον Δ. Ευρώτα

Στην πρόσληψη προσωπικού συνολικά 13 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου χρόνου διάρκειας 3,5 μηνών με σκοπό την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυροπροστασίας και πυρασφάλειας, προχωρά ο Δήμος Ευρώτα.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα καταθέσουν αιτήσεις πρόσληψης, πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες, να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών και να είναι υγιείς, αρτιμελείς και να έχουν φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που θα καλύψουν.

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Ευρώτα  στο 27353 60020.

Σημειώνεται πως η υποβολή αιτήσεων είναι  δυνατή μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti