Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης στο Ιδιωτικό Πολυχρονάκου (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 07 Ιούνιος 2021 17:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης στο Ιδιωτικό Πολυχρονάκου (ΦΩΤΟ)

Στο Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο «Πολυχρονάκου» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 4 Ιουνίου, μία ξεχωριστή εκδήλωση. Οι αναβιωτές από το «Άγημα Καρατζάς» [Πάτρα] και «Φρουρά Ακροπόλεως» [Αθήνα], παρουσίασαν στους μαθητές και μαθήτριες του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «Πολυχρονάκου», τις στολές και τον οπλισμό των Ελλήνων αγωνιστών, κατά την Ελληνική Επανάσταση.

Οι μαθητές/μαθήτριες του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου «Πολυχρονάκου» πληροφορήθηκαν την καθημερινότητα των Ελλήνων αγωνιστών του 1821, τις συνθήκες διαβίωσης τους, τη σημασιολογία των στολών και τον συμβολισμό τους, καθώς και των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν για την απελευθέρωση του Έθνους.

Οι αναβιωτές οι οποίοι συμμετείχαν στην παρουσίαση, από το «Άγημα Καρατζάς» και «Φρουρά Ακροπόλεως», χάρισαν στους μαθητές και μαθήτριες την ευκαιρία να μεταφερθούν στην εποχή της Επαναστατημένης Ελλάδας μας και να θαυμάσουν τους προγόνους μας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti