Πρόσληψη τεσσάρων ατόμων σε δημοτική επιχείρηση του Δ. Μονεμβασίας

Τετάρτη, 16 Ιούνιος 2021 12:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσληψη τεσσάρων ατόμων σε δημοτική επιχείρηση του Δ. Μονεμβασίας

Προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τεσσάρων ατόμων, θα προσλάβει η Κοινωφελής Επιχείρησης Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Μονεμβασίας (ΚΕΠΠΕΔΜ). Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης του προγράμματος και ειδικότερα της λειτουργίας  τόσο του Σπηλαίου Καστανέας, όσο και του Ναυτικού Μουσείου στη Νεάπολη και του Γεωπάρκου Αγ. Νικολάου  την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Μονεμβασίας – Πλατεία Ηρώων 4, ΤΚ 23053 Νεάπολη – Λακωνίας,  υπόψη κου Θ. Κωστάκου.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών εκπνέει την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 27343 60115 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti