«Ο εσωτερικός τουρισμός η μεγάλη ελπίδα της Πελοποννήσου»

Πέμπτη, 01 Ιούλιος 2021 10:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ο εσωτερικός τουρισμός η μεγάλη ελπίδα της Πελοποννήσου»

Σε τηλεδιάσκεψη υπό τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη μετείχε την Τρίτη 29 Ιουνίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στην παρέμβασή του, ο περιφερειάρχης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «ο εσωτερικός τουρισμός παραμένει και φέτος η μεγάλη ελπίδα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου», καθώς μέχρι στιγμής -όπως εκτίμησε- «δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις όσον αφορά το εξωτερικό λόγω της Covid-19».

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε, επίσης, στον προγραμματισμό της Περιφέρειας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα έργα στην περιοχή του Ισθμού, στις βελτιώσεις του οδικού δικτύου, στα δίκτυα μονοπατιών, στα έργα πρόσβασης σε αρχαιολογικά και άλλα μνημεία, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια επιδιώκει την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αποβλέποντας παράλληλα και σε έναν ποιοτικότερο τουρισμό.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
RIGAKOS
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti