Τομεάρχες για τη φετινή απογραφή ζητεί η ΕΛΣΤΑΤ

Έως 12/7 η υποβολή αιτήσεων

Τετάρτη, 07 Ιούλιος 2021 17:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τομεάρχες για τη φετινή απογραφή ζητεί η ΕΛΣΤΑΤ

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Τομεαρχών των Γενικών Απογραφών Κτηρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών (ΚΠΚ) περιόδου Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 12 Ιουλίου.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχουν μόνον φυσικά πρόσωπα, ηλικίας από 18 έως 67 ετών, τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Τομεαρχών ΚΠΚ, οι οποίες θα είναι ταυτόχρονα και υπεύθυνες δηλώσεις για όσα δηλώνονται από τους υποψήφιους, θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ.

Πριν την υποβολή της αίτησής τους, όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν την αναλυτική σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, στην κεντρική σελίδα του Portal, θεματική ενότητα «Στατιστικές», ένδειξη «Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021», η οποία περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση που δεν καλύπτεται από αυτό το κείμενο ή την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι υποψήφιοι τομεάρχες μπορούν να απευθύνονται, κατά προτίμηση, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti