Έξι εποχικές προσλήψεις στον Δήμο Αν. Μάνης

Παρασκευή, 30 Ιούλιος 2021 13:36 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έξι εποχικές προσλήψεις  στον Δήμο Αν. Μάνης

Στην πρόσληψη έξι ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Ανατολικής Μάνης.

Ειδικότερα θα προσληφθούν δύο άτομα με ειδικότητα ΔΕ Οδηγών (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) για απασχόληση έξι μηνών και τέσσερα άτομα με ειδικότητα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, που θα εργαστούν επίσης για διάστημα έξι μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη διεύθυνση: Ελευθερολακώνων 1 Γύθειο, Τ.Κ. 23200 υπόψιν κ. Μαρίας Μπερτζελέτου. Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται μέχρι και τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 27333 60344, ενώ την αναλυτική προκήρυξη μπορούν να αναζητήσουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti