ΟΑΕΔ: Ανοιχτές αιτήσεις Μηχανικών για υπηρεσίες τεκμηρίωσης ακινήτων

Τρίτη, 03 Αύγουστος 2021 13:25 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΟΑΕΔ: Ανοιχτές αιτήσεις Μηχανικών για υπηρεσίες τεκμηρίωσης ακινήτων

Κατάλογο ενδιαφερομένων για παροχή Υπηρεσιών Μηχανικού πρόκειται να καταρτίσει ο ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο εργασιών Κτηματολογίου.

Ο Οργανισμός επιθυμεί να αναθέσει υπηρεσίες γεωμετρικής και γεωχωρικής τεκμηρίωσης των ακινήτων του ώστε "να προβαίνουν σε ηλεκτρονική καταγραφή των εμπραγμάτων δικαιωμάτων" του (στο πλαίσιο εφαρμογής του άρθρου 61, παρ.1, περ.β Ν.4756/2020) και καλεί υποψήφιους οικονομικούς φορείς/αναδόχους που έχουν αντίστοιχη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα αυτό, να υποβάλλουν σχετική αίτηση.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως την Πέμπτη 5 Αυγούστου, στο Πρωτόκολλο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών-Β5 μέσα σε σφραγισμένο φάκελο αυτοπροσώπως, να αποστέλλονται ταχυδρομικά με επιστολή επί αποδείξει, είτε να υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει, εκτός από την εμπειρία σε εκπόνηση μελετών τοπογραφίας, να διαθέτουν ιδιόκτητο εξοπλισμό συλλογής και απεικόνισης γεωχωρικών δεδομένων με σύγχρονα μέσα και μεθόδους (total station ακρίβειας τουλάχιστον 3'', δορυφορικούς δέκτες GNSS, UAS - ΣμηΕΑ-DRONES κ.λπ.), καθώς και τις σχετικές προς τούτο αδειοδοτήσεις (μέλους Τ.Ε.Ε., χειριστή UAS, εν ισχύ ασφαλιστήριο συμβόλαιο UAS κ.λπ.).

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς επίσης Αίτηση, Υπεύθυνη Δήλωση και τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://bit.ly/oaed-mihanikoi και στον τηλεφωνικό αριθμό: 2109989908 & 2109989019.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti