«Πέτυχε» στις Πανελλαδικές το ΓΕΛ Μονεμβασίας

Πρώτος στην Αρχιτεκτονική Πατρών μαθητής του σχολείου

Τετάρτη, 01 Σεπτέμβριος 2021 13:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Πέτυχε» στις Πανελλαδικές το ΓΕΛ Μονεμβασίας

Υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα κατέγραψε και φέτος το Γενικό Λύκειο Μονεμβασίας. Είναι χαρακτηριστικό πως το 75% των υποψηφίων της εκπαιδευτικής μονάδας εξασφάλισε την είσοδο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, χάρη στις εντατικές προσπάθειες και την προσήλωση καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Ωστόσο, η φετινή χρονιά επεφύλασσε ένα ακόμα «παράσημο» για το ΓΕΛ Μονεμβασίας, καθώς ο μαθητής του σχολείου, Μιχαήλ-Νικόλαος Γεωργαντώνης, εισήχθη πρώτος στην Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Μιχαήλ-Νικόλαος, μιλώντας στο monemvasianews.gr, δήλωσε ικανοποιημένος και ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς και όπως τόνισε «απέδωσαν οι κόποι και προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς». Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν κοντά του όλο αυτό το διάστημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μια δύσκολη πορεία, αλλά με επιμονή και προσήλωση μπορείς να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τέλος, απευθυνόμενος στους μαθητές που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις Πανελλαδικές εξετάσεις, αναφέρει ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουν το στόχο τους και πάνω απ’ όλα, όπως επισημαίνει «είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσουν ότι αξίζουν οι κόποι και κάθε προσπάθεια που καταβάλουν προς επίτευξή του».

Πρόκειται για μια πρωτιά που εξυψώνει την εικόνα του Λυκείου Μονεμβασίας, την ευρύτερη περιοχή, αλλά και το επίπεδο μόρφωσης και γνώσης που παρέχεται.

Η διευθύντρια του Λυκείου Μονεμβασίας Μαρία Κουντούρη και ο Σύλλογος Διδασκόντων, συγχαίρουν όλους τους μαθητές για την επιτυχία τους και τους εύχονται υγεία και καλή σταδιοδρομία. Στους υπόλοιπους μαθητές αναγνωρίζουν την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν, αναφέροντας ότι «πάντα υπάρχουν ευκαιρίες αρκεί να έχουμε υπομονή και να βάζουμε στόχους στη ζωή μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti