Αραχωβίτης: «Επιτελικό μπάχαλο με την πλατφόρμα Αρωγή πυρόπληκτων στην Αν. Μάνη»

Τετάρτη, 01 Σεπτέμβριος 2021 18:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αραχωβίτης: «Επιτελικό μπάχαλο με την πλατφόρμα Αρωγή πυρόπληκτων στην Αν. Μάνη»

«Βολές» στην κυβέρνηση εξαπολύει ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σταύρος Αραχωβίτης, προβάλλοντας προβλήματα δυσλειτουργίας στην πλατφόρμα δήλωσης ζημιών από τους πυρόπληκτους της Αν. Μάνης.

«Δεν έφτανε το πλήγμα που δέχτηκαν από την ανικανότητα της κυβέρνησης τη ΝΔ που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν το βιός τους, τώρα οι πληγέντες από τις πυρκαγιές βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές μπάχαλο όταν επιχειρούν να δηλώσουν τις ζημιές τους στην πλατφόρμα Αρωγή πυρόπληκτων», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Αραχωβίτης, προσθέτοντας:  «Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να τους ταλαιπωρεί, να εντείνει την αγωνία τους και την απόγνωση τους διαρκώς αφού όπως πληροφορούμαστε αποκλείεται ακόμα και τώρα η είσοδος τους στην πλατφόρμα.

Καλούμε τα αρμόδια υπουργεία να λογικευτούν, να ακούσουν και να διορθώσουν άμεσα τα προβλήματα της πλατφόρμας.

Καλούμε τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Κυβέρνηση για τις ενέργειες τους ώστε να κηρυχθεί όλος ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti