Πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος για υποτροφίες Ιδρύματος αδελφών Τζάκα

Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2021 10:51 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος για υποτροφίες Ιδρύματος αδελφών Τζάκα

Στην  Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης δραστηριοποιείται ένα ακόμη ίδρυμα υπό την επωνυμία «Εκκλησιαστικό Ίδρυμα αδελφών Παναγιώτου, Ελένης και Χρυσάνθου Τζάκα εκ Κρεμαστής».

Σύμφωνα με το καταστατικό, ένας από τους σκοπούς του Ιδρύματος είναι η ενίσχυση ενός φοιτητή της Ιατρικής Σχολής και ενός υποψήφιου κληρικού ή κληρικού φοιτητή της Θεολογικής ή άλλης Εκκλησιαστικής Σχολής με τη χορηγία εφάπαξ χρηματικού ποσού την χρονιά που πέρασε στην Σχολή, το ύψος του οποίου  αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο φοιτητής να ανήκει στα όρια της Ιεράς Μητρόπολης  Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Εάν οι φοιτητές είναι περισσότεροι του ενός, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 πμ στα γραφεία της Μητρόπολης επί της οδού Λυσάνδρου 5 στη Σπάρτη.

Πληροφορίες δίνονται από τον γενικό αρχιερατικό επίτροπο της ΙΜΜΣ, πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου στο τηλ. 2731026580 (εσωτ. 3) ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti