Πρόσθετες πληρωμές προκαταβολών 9,7 χιλ. ευρώ στη Λακωνία

 Για τον παγετό της περασμένης Άνοιξης

Δευτέρα, 13 Σεπτέμβριος 2021 17:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσθετες πληρωμές προκαταβολών 9,7 χιλ. ευρώ στη Λακωνία

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν από τον ΕΛΓΑ πληρωμές προκαταβολών ύψους 9.370.876,14 ευρώ σε 7.910 δικαιούχους αγρότες για τον παγετό περιόδου Άνοιξης 2021.

Υπενθυμίζεται ότι, με τις εν λόγω εκταμιεύσεις,  από τις 12 Αυγούστου 2021, αθροιστικά έχουν εκταμιευθεί περισσότερα από 45.000.000 ευρώ ως προκαταβολές σε δικαιούχους αποζημίωσης στις περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και σε άλλες πληγείσες περιοχές.

 Όσον αφορά τη Λακωνία στους πληγέντες παραγωγούς του νομού θα καταμεριστεί  συνολικό ποσό ύψους 9.735,30 ευρώ.

 Η διαδικασία της πληρωμής προκαταβολών συνεχίζεται, καθώς όσα πορίσματα προωθούνται από τα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ στην κεντρική υπηρεσία του Οργανισμού διεκπεραιώνονται άμεσα, αφού είναι διασφαλισμένα τα αναγκαία κονδύλια και υπάρχει η απαιτούμενη ταμειακή ρευστότητα.

 Όπως έχει δεσμευθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός «δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς για την καταβολή της αποζημίωσής του. Όσοι αποδεδειγμένα έχουν πληγεί θα αποζημιωθούν στο ακέραιο».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti