Οχήματα-αντίκες από την Ολλανδία σε Σπάρτη, Μυστρά, Μονεμβασιά

Στο πλαίσιο του ράλι «Wheels on Tour»

Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2021 16:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οχήματα-αντίκες από την Ολλανδία σε Σπάρτη, Μυστρά, Μονεμβασιά

Από τη Σπάρτη θα διέλθουν την Κυριακή 19/9 ιστορικά οχήματα που συμμετέχουν στο ράλι αντίκα με την επωνυμία «Wheels on Tour», το οποίο εκκίνησε από την Ολλανδία.

Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν τη διαδρομή από τη «χώρα της τουλίπας» και, διασχίζοντας χώρες της Ευρώπης, θα αφιχθούν στη χώρα μας για ένα δεκαήμερο ταξίδι στην Πελοπόννησο. Τα πληρώματα του ράλι θα υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής στην κεντρική πλατεία Σπάρτης, ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας.

Στο ράλι συμμετέχουν 40 αυτοκίνητα – αντίκες (Porsche, Bentley, Mercedes, Jaguar, Triumph, Rolls Royce κ.α,), τα οποία οι δημότες της Σπάρτης θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά, καθώς θα παραμείνουν στην κεντρική πλατεία μέχρι το πρωί της Δευτέρας 20/9. Οι συμμετέχοντες θα διανυκτερεύσουν το βράδυ της Κυριακής στη Σπάρτη και το επόμενο πρωί θα αναχωρήσουν για τη Μονεμβασιά.

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα των διοργανωτών, ο Δήμος Σπάρτης θα παράσχει στα πληρώματα του ράλι κάθε δυνατή διευκόλυνση και θα φροντίσει ώστε οι επισκέπτες να φύγουν από τη Σπάρτη και τον Μυστρά με τις καλύτερες αναμνήσεις ώστε να γίνουν «πρεσβευτές» του τόπου μας στη χώρα τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti