Προωθείται το θέμα του κλειστού δικτύου Τρινάσου

Μετά από συνάντηση Δαβάκη – Παπαγιαννίδη

Παρασκευή, 17 Σεπτέμβριος 2021 14:06 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προωθείται το θέμα του κλειστού δικτύου Τρινάσου

Άμεσες εξελίξεις στο ζήτημα του κλειστού δικτύου Τρινάσου προέκυψαν μετά από τη συνάντηση του βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαγιαννίδη, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, μετά τις σχετικές κατευθύνσεις που κατά τη διάρκεια της ανωτέρω συνάντησης ο Γενικός Γραμματέας έδωσε στις υπηρεσίες του Υπουργείου, η αρμόδια διεύθυνση ζήτησε να αφαιρεθούν από τη Μελέτη οι αμφισβητούμενες εκτάσεις, που το Δασαρχείο Γυθείου έχει επισημάνει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της περιβαλλοντικής αδειοδότησής του.

Σε συνέχεια της συνάντησης και των εξελίξεων, ο κ. Δαβάκης δήλωσε:
«Ένα σημαντικό εμπόδιο για την εξέλιξη της Μελέτης του αρδευτικού δικτύου Τρινάσου ξεπεράστηκε! Ευχαριστώ τον κ. Παπαγιαννίδη και τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου για τις ενέργειές τους. Θα είμαι σε διαρκή συντονισμό μαζί του καθώς και με τις πολιτικές ηγεσίες των συναρμόδιων Υπουργείων για να προωθήσουμε ένα έργο που εκκρεμεί εδώ και 15 χρόνια. Προχωρούμε με σταθερά και ουσιαστικά βήματα».

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti