Επανεκλογή Δ. Πολλάλη στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Η δήλωση του προέδρου των ξενοδόχων Λακωνίας

Δευτέρα, 20 Σεπτέμβριος 2021 16:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επανεκλογή Δ. Πολλάλη στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Για πέμπτη συνεχή θητεία επανεξελέγη ως μέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, Δημήτρης Πολλάλης, εκπροσωπώντας τα ξενοδοχεία Πελοποννήσου - Ελαφονήσου, 1 & 2 αστέρων.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 15ης και 16ης Σεπτεμβρίου 2021, ο κ. Πολλάλης, αφού χαρακτηρίζει το ΞΕΕ ως «το κορυφαίο συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας για θέματα τουρισμού», επισημαίνει: «Έχουμε το προνόμιο να δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά σε μια από τις πιο αυθεντικές και ευλογημένες περιοχές της χώρας μας, την Πελοπόννησο, έναν τόπο γοητευτικό, ελκυστικό και φιλόξενο, με πλούσια πολιτισμική και μνημειακή παρακαταθήκη, ήπιο κλίμα και φυσική ομορφιά.

Ο τουρισμός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας και βασικός τροφοδότης του εθνικού ΑΕΠ.

Επιβάλλεται να είμαστε παρόντες στις σύγχρονες εξελίξεις και να διεκδικούμε με γνώση, εμπειρία, όραμα, συνέπεια, αποφασιστικότητα και δυνατή φωνή, μια δυναμική αναπτυξιακή προοπτική για την Πελοπόννησο αλλά και ένα καλύτερο μέλλον για όλους  μας».

Ο Δ. Πολλάλης προσθέτει: «Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, Αλέξανδρο Βασιλικό, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους ξενοδόχους για την αμέριστη εκτίμηση, την πολυετή συμπαράσταση και εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό μου και να τους διαβεβαιώσω ότι και την επερχόμενη τετραετία, ως μέλος στο νέο Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε., χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό όφελος, θα αγωνιστώ συνειδητά με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον, προκειμένου να επιτύχουμε ορατά αποτελέσματα για την ισχυροποίησης των θέσεων του κλάδου μας, την περαιτέρω τουριστική αναβάθμιση της Πελοποννήσου, αλλά και την καλύτερη ποιότητα ζωής στον τόπο μας».

Σημειώνεται, τέλος, πως ο Δ. Πολλάλης κατέχει και τη θέση του α΄ αντιπροέδρου του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti