Σύσκεψη για την έναρξη της διαδικασίας μεταβατικής διαχείρισης των απορριμμάτων

Τετάρτη, 20 Οκτώβριος 2021 13:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σύσκεψη για την έναρξη της διαδικασίας μεταβατικής διαχείρισης των απορριμμάτων

Η ενημέρωση για την έναρξη της διαδικασίας μεταβατικής διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτελεί το θέμα της σύσκεψης στην οποία θα μετάσχει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας την ερχόμενη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

Στη σύσκεψη θα μετάσχουν ο πρόεδρος  του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Πελοποννήσου Σταύρος Αργειτάκος και η εκτελεστική επιτροπή του εν λόγω φορέα, εκπρόσωποι από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, όπως επίσης τεχνικοί και νομικοί σύμβουλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Όπως είναι γνωστό, η έναρξη της διαδικασίας μεταβατικής διαχείρισης απορριμμάτων -από ιδιαίτερα επιβαρυμένες περιοχές της Περιφέρειας- εκτιμάται ότι είναι δυνατό να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti