Η τηλεϊατρική του Νοσοκομείου Μολάων «συνδέθηκε» με Ρειχιά (ΦΩΤΟ)

Tzakas
Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2021 13:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η τηλεϊατρική του Νοσοκομείου Μολάων «συνδέθηκε» με Ρειχιά (ΦΩΤΟ)

Η βραβευμένη και καινοτόμα δράση τηλεϊατρικής του Νοσοκομείου Μολάων υλοποιήθηκε την Παρασκευή 22/10 στη Ρειχιά Δ. Μονεμβασίας. Ειδικότερα, οι κάτοικοι της περιοχής  υποβλήθηκαν σε μια σειρά διαγνωστικών εξετάσεων από εξειδικευμένους ιατρούς, εντελώς δωρεάν.  Μέσω του προγράμματος τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone και της Vidavo, η ΝΜ Μολάων προσφέρει υγειονομική κάλυψη και ασφάλεια σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου η παρουσία εξειδικευμένου ιατρού δεν είναι εφικτή.

Όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός, «υιοθετούμε τις νέες τεχνολογίες,  φέρνουμε το “μακριά”, “κοντά”, υπηρετώντας πίστα ανθρωποκεντρικό μοντέλο λειτουργίας μας», προσθέτοντας: «Κάνουμε -και θα κάνουμε- ό,τι χρειαστεί για την προστασία της Υγείας των κατοίκων της νοτιοανατολικής Λακωνίας.»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών