Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων αξιωματικών της Λακωνίας

Την Κυριακή 5/12

Παρασκευή, 03 Δεκέμβριος 2021 12:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων αξιωματικών της Λακωνίας

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821 και της Ημέρας Τιμής Αποστράτων Βετεράνων Αξιωματικών, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού-Παράρτημα Λακωνίας και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Λακωνίας θα πραγματοποιήσουν το 2ο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των διαχρονικά πεσόντων  μόνιμων και εφέδρων αξιωματικών του νομού Λακωνίας κατά τους αγώνες υπέρ πίστεως και πατρίδας.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, μετά τη Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη, προεξάρχοντος του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιου.

Θα ακολουθήσουν σύντομοι χαιρετισμοί των προέδρων της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού-Παράρτημα Λακωνίας και του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λακωνίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti