Πρόσληψη 20 ατόμων από τον Δ. Σπάρτης

Για τον Δεκέμβριο

Παρασκευή, 03 Δεκέμβριος 2021 12:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσληψη 20 ατόμων από τον Δ. Σπάρτης

Στην πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού 20 ατόμων για απασχόληση έως πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο, για τον μήνα Δεκέμβριο, προχωρά ο Δ. Σπάρτης. Ειδικότερα, προσφέρεται εργασία με ειδικότητα ΥΕ Εργατών  Γενικών Καθηκόντων, προκειμένου να καλυφθούν πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες (καθαρισμός ευπρεπισμός κοινοχρήστων χώρων).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τα προσόντα πρόσληψης τόσο κατά τον χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, όσο και κατά το χρόνο της πρόσληψης.
Ειδικότερα: 1) Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης, 2)  να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν, 3) να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

Οι ενδιαφερόμενοι, μαζί με την αίτησή τους, πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: α) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας, β) υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί με ηλεκτρονικό τρόπο, είτε με συστημένη επιστολή.

Τα έντυπα της αίτησης και των υπευθύνων δηλώσεων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης (www.sparti.gov.gr). Το e-mail στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους είναι: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η υποβολή των αιτήσεων μέσω ΕΛΤΑ με συστημένη επιστολή, θα γίνεται προς: Δήμο Σπάρτης-Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών-Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού-Ευαγγελιστρίας 85 – 87 – Σπάρτη Λακωνίας TK 231 00.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 3 Δεκεμβρίου έως και 9 Δεκεμβρίου 2021.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti