Επανεκλογή Πολλάλη στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Για 5η συνεχή θητεία

Παρασκευή, 03 Δεκέμβριος 2021 13:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επανεκλογή Πολλάλη στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Συγκροτήθηκε σε σώμα στις 26 Νοεμβρίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΞΕΕ), που αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του στις 15 Ιανουαρίου 2022.

Κατόπιν ψηφοφορίας, επανεξελέγη στη θέση του προέδρου ο Αλέξανδρος Βασιλικός. Στις θέσεις των αντιπροέδρων εξελέγησαν ο Άρης Σουλούνιας και οι Χριστίνα Τετράδη και  Όλγα Παπαδάκη, ενώ σε αυτή του οικονομικού επόπτη ο Αντώνης Μιτζάλης.

Τα νέα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής με αλφαβητικά σειρά είναι: Κωνσταντίνος Μέριανος, η Ζωχερή Μυκονιάτη, ο Κωνσταντίνος  Παπαδόπουλος και ο Λάκωνας Δημήτριος Πολλάλης. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας αναδεικνύεται στην Επιτροπή για 5η συνεχή θητεία.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο πρόεδρος του ΞΕΕ Αλέξανδρος Βασιλικός προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για τη θέση του Προέδρου του ΞΕΕ, με αναβαπτισμένη εντολή από τα μέλη, τα οποία  με ρεκόρ συμμετοχής  ανέδειξαν το νέο Δ.Σ,  είναι για μένα μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων απειλών και κινδύνων που αντιμετώπισε η ελληνική φιλοξενία κατά την τελευταία διετία και τις άοκνες προσπάθειές τους για να παραμείνει το ελληνικό ξενοδοχείο στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας για ανάκαμψη.

Στα νέα μέλη του Δ.Σ εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν. Οι αβεβαιότητες και οι προκλήσεις παραμένουν και το καθήκον μας είναι ένα: Με ενότητα, συνέπεια και αποφασιστικότητα να ανταποκριθούμε στη θεσμική αποστολή του ΞΕΕ, έχοντας στο επίκεντρο τα μέλη μας και την προσπάθεια που απαιτείται ώστε να φθάσουμε όλοι μαζί στην ασφαλή όχθη της επόμενης μέρας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti