Υπερσύγχρονο Τμήμα Επειγόντων στο Νοσοκομείο Μολάων (ΦΩΤΟ)

Ολική αναμόρφωση του χώρου με δωρεές άνω των 30.000 ευρώ - Κορωνιός: «Πράξη η δέσμευση για περιφερειακό νοσοκομείο – πρότυπο»

Παρασκευή, 03 Δεκέμβριος 2021 15:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υπερσύγχρονο Τμήμα Επειγόντων στο Νοσοκομείο Μολάων (ΦΩΤΟ)

Ένα εξαιρετικά σημαντικό και καινοτόμο έργο, που αναβαθμίζει κατακόρυφα την παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών του Νοσοκομείου Μολάων, αποπερατώθηκε την Παρασκευή 3/12. Η ολική αναμόρφωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών πραγματοποιήθηκε με στόχο την ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ταυτόχρονα, διασφαλίζει σύγχρονες και αξιοπρεπείς συνθήκες για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των ασθενών στα έκτακτα περιστατικά που εξυπηρετεί η δεύτερη νοσηλευτική μονάδα της Λακωνίας.

Όπως αναφέρει ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός, «η ανακαίνιση του χώρου βασίστηκε σε καινοτόμα πρότυπα υγιεινής και ποιότητας, αναδεικνύοντας το ΤΕΠ της ΝΜ Μολάων ως ένα από τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά σε ολόκληρη τη χώρα».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον επικεφαλής του νοσοκομείου, για όλες τις επιφάνειες του χώρου χρησιμοποιήθηκε αντιμικροβιακή τεχνολογία ιόντων αργύρου, με αποτέλεσμα τα δάπεδα, οι τοίχοι και οι κουρτίνες των ΤΕΠ να έχουν μείωση στο αντιμικροβιακό φορτίο, ανώτερη του 99%, σε μόλις δύο ώρες από την αρχική ώρα επαφής.

Αποκτήθηκαν, ακόμα, νέα, ηλεκτρικά εξεταστικά κρεβάτια, νέα συστήματα ψύξης και θέρμανσης, ενώ επιπρόσθετα έγινε ολική ανακαίνιση των WC.

Η δαπάνη, το κόστος της οποίας ξεπερνά τις 30.000 ευρώ, πραγματοποιήθηκε εξ' ολοκλήρου από δωρεές,  ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης.

K.Koronios«Είχαμε δεσμευτεί να μεταμορφώσουμε τη ΝΜ Μολάων σε ένα περιφερειακό νοσοκομείο – πρότυπο και το κάνουμε πράξη», δηλώνει ο κ. Κορωνιός, ο οποίος απευθύνει «ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ στους δωρητές μας, χάρη στους οποίους υλοποιήθηκε αυτό το σημαντικό έργο. Ειδικότερα ευχαριστούμε τους: Ελληνοκαναδική Ομοσπονδία Λακωνικών Συλλόγων Μόντρεαλ, Σύλλογο Επιδαύρου Λιμηράς Λακωνίας Μόντρεαλ, την οικογένεια Κωνσταντίνου & Ματούλας Σκριβάνου και την εταιρεία Medic-Plan».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti