Θέσεις ευθύνης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ως 1/2 οι αιτήσεις

Δευτέρα, 17 Ιανουάριος 2022 10:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θέσεις ευθύνης   στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην προκήρυξη πλήρωσης θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου προέβη το Υπουργείο Εσωτερικών.

Πρόκειται, ειδικότερα, για έξι θέσεις: α) Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών, β) Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας, γ) Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, δ) Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, ε) Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών και στ) Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας είναι 15ήμερη, ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη 18 Ιανουαρίου και λήγει την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου. Η πλήρης προκήρυξη είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου (www.ppel.gov.gr).

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας εξέφρασε ικανοποίηση για την εξέλιξη και επανέλαβε ότι τα καθήκοντα τους οι γενικοί διευθυντές μπορούν να τα ασκούν από την ΠΕ από την οποία προέρχονται, καθώς είναι εφικτή η άσκηση διοίκησης μέσω τηλεδιασκέψεων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti