Η πιστοποίηση του ελαιόλαδου ως διαβατήριο για νέες αγορές

Διαδικτυακό σεμινάριο

Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2022 19:52 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η πιστοποίηση του ελαιόλαδου  ως διαβατήριο για νέες αγορές

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας (ΚΑΕΜ) ανακοινώνει το νέο σεμινάριό του με θέμα «H πιστοποίηση του ελαιόλαδου ως διαβατήριο για νέες αγορές».

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάδειξη της αναγκαιότητας της πιστοποίησης, τόσο στον πρωτογενή τομέα με επίκεντρο την καλλιέργεια της ελιάς όσο και στο δευτερογενή τομέα με έμφαση στο ελαιόλαδο. Το σεμινάριο απευθύνεται σε παραγωγούς, ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς και μεταποιητές και ελαιοτριβείς που επιθυμούν την πιστοποίηση των προϊόντων τους ώστε να τους προσδώσουν υπεραξία και να τα προωθήσουν σε νέες και πιο επικερδείς αγορές.

Το σεμινάριο, που είναι διάρκειας 15 διδακτικών ωρών, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, κατά το χρονικό διάστημα από 24 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο του ΚΑΕΜ στην Καλαμάτα, τηλεφωνικά στο 27210 25700 ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.kaem.gr/seminars/.

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti