Ζημιά 3.500 ευρώ από λεηλασία σε αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΣ

Στην περιοχή Γκοριτσάς η επιδρομή των δραστών

Τετάρτη, 19 Ιανουάριος 2022 15:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ζημιά 3.500 ευρώ από λεηλασία σε αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΣ

Νέα δολιοφθορά σημειώθηκε στο αντλιοστάσιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Σπάρτης (ΔΕΥΑΣ) στη Γκοριτσά ΔΕ Θεραπνών. Δράστες ξήλωσαν και αφαίρεσαν καλώδια στις εγκαταστάσεις στη θέση «Αγ. Στέφανος», προκαλώντας ζημιές στη γεώτρηση, αξίας 3.500 ευρώ. Ήδη η ΔΕΥΑΣ κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Αξίζει να αναφερθεί πως το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης εξιχνίασε προ ημερών τρεις περιπτώσεις κλοπών χάλκινων καλωδίων στην περιοχή της Γκοριτσάς. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο 20χρονων Ρομά, ενώ μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους. Δεν έχει διασταυρωθεί, πάντως, αν κάποιες από τις παραπάνω υποθέσεις αφορούν τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΣ.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το αντλιοστάσιο της Δημοτικής Επιχείρησης στη Γκοριτσά μπαίνει στο στόχαστρο διαρρηκτών. Στις 18/10/2020 είχαν κλαπεί χάλκινα καλώδια και προκλήθηκαν ζημιές στους πίνακες. Πίσω από τη λεηλασία ήταν ένας 42χρονος ο οποίος συνελήφθη στα Ανώγεια Δ. Σπάρτης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που περιελάμβανε ακόμη έναν 20χρονο.

Ακόμα, κατά καιρούς, «χτυπήματα» στον μηχανολογικό εξοπλισμό της ΔΕΥΑΣ έχουν καταγραφεί σε περιοχές όπως ο Κλαδάς, ο Άγιος Ιωάννης κ.α..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti