Πληρωμές δανειοληπτών και δικαιούχων τ. ΟΕΚ μέσω ΔΙΑΣ

Πέμπτη, 20 Ιανουάριος 2022 12:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πληρωμές δανειοληπτών και δικαιούχων τ. ΟΕΚ μέσω ΔΙΑΣ

Ενεργοποιήθηκε την Τρίτη 18/1 η νέα λειτουργία πληρωμής οφειλών δανειοληπτών και δικαιούχων του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), μέσω του Συστήματος Πληρωμών ΔΙΑΣ με χρήση Ενιαίου Κωδικού Ηλεκτρονικής Πληρωμής (RF).

O κωδικός πληρωμής RF είναι ένας μοναδικός κωδικός που επιτρέπει πληρωμές μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Οι δανειολήπτες και δικαιούχοι τ. ΟΕΚ μπορούν να κάνουν χρήση του κωδικού RF μέσω e-banking (web/internet), phone banking και mobile banking, καθώς και σε όλες τις τράπεζες που είναι συμβεβλημένες με το ΔΙΑΣ.

Συγκεκριμένα:
• Στα καταστήματα και στα μηχανήματα (ΑΤΜ) και κέντρα αυτόματων συναλλαγών των συνεργαζόμενων με το ΔΙΑΣ τραπεζών
• Με e-banking, phone-banking και mobile banking μέσω της τράπεζας του δανειολήπτη/δικαιούχου
• Μέσω ιδρυμάτων πληρωμών, ιδρυμάτων ηλεκτρονικού χρήματος και στους πιστοποιημένους αντιπροσώπους αυτών (Ν 4021/2011 & 4537/2018).

Στόχος της νέας υπηρεσίας είναι η διευκόλυνση των πολιτών, καθώς με τον κωδικό πληρωμής RF ταυτοποιείται ο δανειολήπτης/δικαιούχος και εξασφαλίζεται η άμεση ηλεκτρονική ενημέρωση των στοιχείων πληρωμών.

Οδηγίες και πληροφορίες για την απόκτηση κωδικού πληρωμής RF έχουν αναρτηθεί εδώ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti