Διαδικτυακό σεμινάριο για τα δικαιώματα μετάδοσης αγώνων

Aπό το ΤΟΔΑ

Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2022 14:12 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαδικτυακό σεμινάριο για τα δικαιώματα μετάδοσης αγώνων

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Διαχείριση Δικαιωμάτων Μετάδοσης» διοργανώνει το Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου, με ώρα έναρξης στις 17:00 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 21:00. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, για το θέμα θα αναπτύξουν τις εισηγήσεις τους οι: Θεόδωρος Λάιος, Διευθυντής Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Superleague, Κωνσταντίνος Μουλίνος, Εκτελεστικός Διευθυντής ΕΣΑΚΕ, Νικόλαος Κιράνης, Managing Director Taf Media.

Για τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ όσοι επιθυμούν να εγγραφούν, μπορούν να το κάνουν συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τη φόρμα που θα βρουν στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc72Dc3mugLguNjgWeNhU61kYGlHJuWs1ei9VLL95Kqu_Z7QA/viewform 

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι του εργαστηρίου στο YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=eenmAvkngHc&feature=youtu.be

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti