Πορίσματα ΕΛΓΑ από ανεμοθύελλα και χαλάζι

στην Παντάνασσα Δ. Μονεμβασίας

Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2022 11:10 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πορίσματα ΕΛΓΑ από ανεμοθύελλα και χαλάζι

Ελήφθησαν τα πορίσματα από τη ζημιογόνα αιτία «Ανεμοθύελλα» της 10ης Νοεμβρίου 2021 και «Χαλάζι» της 11ης Οκτωβρίου 2021 αντίστοιχα, για τις ελαιοκαλλιέργειες των παραγωγών της Τοπικής Κοινότητας Παντάνασσας Δ.Ε. Βοιών.
Τα πορίσματα θα είναι στη διάθεση των παραγωγών για 10 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι και τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022.

Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να δει τα πορίσματα αυτά στον ανταποκριτή που υπέβαλε τη δήλωση ζημιάς και εφόσον διαφωνεί με αυτά μπορεί να υποβάλλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παρακάτω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών.

Το χρονικό διάστημα των ενστάσεων ξεκίνησε την Τετάρτη 30/3 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 11/4. Επιπλέον ο ανταποκριτής ΕΛ.Γ.Α. της Δ.Ε. Βοιών θα βρίσκεται στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης για ενημέρωση των παραγωγών τις Παρασκευές 1 & 8 Απριλίου 2022.

Τέλος, επισημαίνεται ότι τα πορίσματα για την Κοινότητα Αγίων Αποστόλων από την ανεμοθύελα της 10ης Νοεμβρίου 2021, αναμένονται να κοινοποιηθούν αργότερα, ύστερα από ενημέρωση του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Τρίπολης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti