Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Σπάρτης στον Μητροπολίτη Ευστάθιο

Δευτέρα, 16 Μάιος 2022 09:12 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Σπάρτης στον Μητροπολίτη Ευστάθιο

Επίσκεψη στον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (11/5) μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης του 2ου Γυμνασίου Σπάρτης.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης υποδέχθηκε με χαρά την υπεύθυνη καθηγήτρια, θεολόγο κ. Μαρία Θεοφιλάκου, και τα παιδιά, συζήτησε μαζί τους, τους απηύθυνε πατρικές συμβουλές, ενώ απάντησε σε πολλές απορίες τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές παρέδωσαν στον σεβασμιώτατο μία κασετίνα DVD, που περιείχε δύο ταινίες μικρού μήκους, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τους ίδιους και βραβεύτηκαν σε διαγωνισμό που διοργάνωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, με θέμα: «Μνήμες Μικράς Ασίας – Πόντου, 1922- 2022». Ο Μητροπολίτης Ευστάθιος συνεχάρη τα παιδιά για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους και τα προέτρεψε να συνεχίσουν να πορεύονται στη ζωή τους με γνώμονα τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη.

Με την ολοκλήρωση της όμορφης συνάντησης, ο σεβασμιώτατος πρόσφερε σε κάθε παιδί, ως ευλογία, ένα βιβλίο του με παιδαγωγικό περιεχόμενο, ενώ υπήρχε και το καθιερωμένο κέρασμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti