Μονοήμερη επιχείρηση με 84 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Tzakas
Σάββατο, 14 Μάιος 2022 17:48 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μονοήμερη επιχείρηση   με 84 συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/5, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Συνολικά, έγιναν έλεγχοι σε 1.218 άτομα, εκ των οποίων τα 927 ήταν Έλληνες και 291  αλλοδαποί, καθώς και σε 904 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 175 άτομα, από τα οποία 99 ήταν Έλληνες και 76 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 84 άτομα.

Πιο αναλυτικά στη Λακωνία συνελήφθησαν 15 άτομα κι ειδικότερα: Δύο Έλληνες για ναρκωτικά, μία Ελληνίδα για καταδικαστικό έγγραφο, τέσσερις Έλληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κι οκτώ αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. 

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου  βεβαιώθηκαν συνολικά 282 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: μαχαίρι με μήκος λάμας 8 εκατοστών και 103 μέτρα καλωδίου στην Αργολίδα, μικροποσότητα κάνναβης στη Λακωνία και μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης καθώς και προϊόντα παραεμπορίου στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών