Δωρεά Λάκωνα ομογενή για δημιουργία αθλητικών χώρων στη Πλατάνα

Η αξιέπαινη κίνηση του Ι. Κράμπη

Δευτέρα, 16 Μάιος 2022 19:13 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεά Λάκωνα ομογενή για δημιουργία αθλητικών χώρων στη Πλατάνα

Υπεγράφη από τον δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρο Δούκα, στο συμβολαιογραφείο της κ. Γκίνη-Σπύρου, παρουσία της αντιδημάρχου Οικονομικών Γεωργίας Δεδεδήμου, η μεταβίβαση 2 στρεμμάτων γης, ακριβώς πίσω από την πλατεία Πλατάνας Δ. Σπάρτης, δωρεά του Λάκωνα ομογενή, Γιάννη Κράμπη, με απώτερο στόχο τη δημιουργία αθλητικών χώρων.

Ο κ. Κράμπης δήλωσε ότι κατά την υπογραφή της δωρεάς αυτής ένιωσε από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του, ενώ ο Π. Δούκας τον  ευχαρίστησε θερμά «για την ωραία και ευγενή αυτή του ενέργεια, η οποία ευελπιστούμε ότι θα βρει και άλλους μιμητές ευεργέτες». Ευχαρίστησε δε και τον πρώην διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας, Δημήτρη Μηλιάκο, για τη διαμεσολάβησή του για τη σπουδαία αυτή δωρεά.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti