«Ευχαριστώ» δημάρχου Καλαμάτας σε Π. Δούκα

Για τη στήριξη σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα

Πέμπτη, 19 Μάιος 2022 10:25 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ευχαριστώ» δημάρχου Καλαμάτας σε Π. Δούκα

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος στον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες για τη στήριξη του στην προσπάθεια του Δ. Καλαμάτας να φέρει σε πέρας την απαιτητική προσπάθεια διεκδίκησης και ένταξης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα των «100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030».

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Βασιλόπουλος, «ο Δήμος Καλαμάτας, αλλά και ευρύτερα όλοι οι συνεργαζόμενοι δήμοι, είμαστε πλέον πρωταγωνιστές, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στην προσπάθεια αντιστροφής των εφιαλτικών εξελίξεων που επιφέρει η κλιματική αλλαγή. Στη δημιουργία μίας ευρωπαϊκής και, μελλοντικά, μίας παγκόσμιας κοινότητας κλιματικής ουδετερότητας. Μπροστά μας έχουμε την πρόκληση για τη θωράκιση των περιοχών μας απέναντι στην κλιματική αλλαγή, με φυσιογνωμία και χαρακτήρα που θα τις καταστήσουν τόπο του ευ ζην, αλλά και πόλεις - πρότυπο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ως αυτοδιοικητικοί γνωρίζουμε καλά, πως μόνο μέσα από την ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας βοήθειας και υποστήριξης μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα για τις περιοχές ευθύνης μας».

Κλείνοντας την επιστολή του ο δήμαρχος Καλαμάτας αναφέρει επίσης πως επιθυμεί την ανταλλαγή απόψεων με το Δ. Σπάρτης επί ζητημάτων περιβάλλοντος, υποδομών κ.ά., ενώ  εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι «συνεργαζόμενοι, ενώνοντας δυνάμεις θα επιτύχουμε σπουδαία πράγματα, επ’ ωφελεία των δύο  δήμων».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti