Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις στα Νιάτα από τη ΝΜ Μολάων

Πέμπτη, 19 Μάιος 2022 12:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις στα Νιάτα από τη ΝΜ Μολάων

Η πολυβραβευμένη και καινοτόμα δράση Τηλεϊατρικής του Νοσοκομείου Μολάων, υλοποιήθηκε την Τετάρτη (18/5) στα Νιάτα Λακωνίας. Ειδικότερα, οι κάτοικοι της περιοχής  υποβλήθηκαν σε μια σειρά διαγνωστικών εξετάσεων από εξειδικευμένους ιατρούς, εντελώς δωρεάν.

Μέσω του προγράμματος Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone και της VIDAVO , η ΝΜ Μολάων προσφέρει υγειονομική κάλυψη, βασικό πρωτοβάθμιο προληπτικό έλεγχο και φροντίδα σε απομακρυσμένες και μη περιοχές, όπου η παρουσία εξειδικευμένου ιατρού δεν είναι εφικτή.

«Υιοθετούμε τις νέες τεχνολογίες, φέρνουμε το “μακριά”, “κοντά”, υπηρετώντας πίστα ανθρωποκεντρικό μοντέλο λειτουργίας μας», δηλώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός και προσθέτει: «Κάνουμε-και θα κάνουμε- ό,τι χρειαστεί για την προστασία της υγείας των κατοίκων της νοτιοανατολικής Λακωνίας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti