Πεζοπορεί στον βόρειο Ταΰγετο ο ΕΟΣ Σπάρτης

Την Κυριακή

Πέμπτη, 19 Μάιος 2022 13:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πεζοπορεί στον βόρειο Ταΰγετο ο ΕΟΣ Σπάρτης

Πεζοπορία στον βόρειο Ταΰγετο και συγκεκριμένα στη διαδρομή Θέση Λάττα (980 μ.)-Μικρή Ξεροβούνα (1.426 μ.), με επιστροφή, οργανώνει αυτή την Κυριακή 22 Μαΐου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης.

Οι ώρες πορείας ανέρχονται σε περίπου 5, ενώ ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Α+.

Για τη συμμετοχή απαιτείται καλή φυσική κατάσταση και κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (αδιάβροχα πεζοπορικά άρβυλα, αντιανεμικό-αδιάβροχο μπουφάν, μπατόν, επαρκή ποσότητα νερού).

Όπως αναφέρει ο ΕΟΣ, πρόκειται για «πολύ ωραία διαδρομή σε δασικό τοπίο», που θα συνοδευτεί από παραμονή στη Λουσίνα στο τέλος (προαιρετικά) για χαλάρωση και αναψυχή.

Η συνάντηση των συμμετεχόντων είναι προγραμματισμένη για τις 8:30΄ το πρωί της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο της Σπάρτης απ’ όπου θα γίνει αναχώρηση με ΙΧ για Καστόρι-Λάττα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους συντονιστές της δράσης, Κώστα Λαγανά (6974098419) και Νίκο Τσαρκαλή (6945103432) μέχρι το Σάββατο 21/5.

Για σχετικές πληροφορίες πατήστε εδώ

Σημειώνεται πως θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας για τον Covid-19.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti