Την Κυριακή το 40ημερο μνημόσυνο της Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου

Τι θα γίνει με το φεστιβάλ – Ποιος θα αναλάβει χρέη Προέδρου

Την Κυριακή το 40ημερο μνημόσυνο της Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου

Την Κυριακή 22 Μαΐου στον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνα θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπάυσεως της ψυχής της Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου.

Αναφορικά με το φετινό φεστιβάλ όπως δήλωσε στον «Λακωνικό Τύπο» η γραμματέας του ιδρύματος και θεατρολόγος κ. Αγγελική Αποστολοπούλου, «το φετινό πρόγραμμα θα έχει μια τελείως διαφορετική μορφή». 

Σύμφωνα με την κ. Αποστολοπούλου θα πραγματοποιηθούν θεατρικές παραστάσεις όμως ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη της Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου το πρόγραμμα δεν θα περιλαμβάνει συναυλιακές παραστάσεις και μουσικά σχήματα.

«Θα συνεργαστούμε και φέτος και θα συνδιοργανώσουμε με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης το φεστιβάλ, ωστόσο ακόμα βρισκόμαστε στη φάση του προγραμματισμού», υπογράμμισε η κ. Αποστολοπούλου.  

Επιπλέον, όπως δήλωσε στον «ΛΤ», χρέη Προέδρου και μέχρι την επίσημη δημοσίευση της διαθήκης της εκλιπούσης, εκτελεί το μέλος του ΔΣ κ. Παναγιώτης Μουζάκης.

«Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η κ. Χρυσαυγή έχει ορίσει στη διαθήκη της τον επόμενο ή την επόμενη Πρόεδρο του Ιδρύματος. Ωστόσο το όνομά του θα το μάθουμε μόλις δημοσιοποιηθεί επίσημα η διαθήκη κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες», ανέφερε η γραμματέας του Ιδρύματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti