Ψήφισμα του ΔΣ Μονεμβασίας για τον θάνατο του Ι. Τσαγκάρη

Πέμπτη, 19 Μάιος 2022 14:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ψήφισμα του ΔΣ Μονεμβασίας για τον θάνατο του Ι. Τσαγκάρη

Συντετριμμένη είναι η κοινωνία του Δ. Μονεμβασίας από την απώλεια του πρώην δημάρχου Μολάων, Ιωάννη Τσαγκάρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα την Τρίτη (17/5).

Μάλιστα, το Δημοτικό Συμβούλιο Μονεμβασίας εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο αναφέρει τα εξής: «Το άγγελμα του θανάτου, του αείμνηστου Ιωάννη Τσαγκάρη τέως Δημάρχου, ο οποίος υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον τέως Δήμο Μολάων με ήθος, εντιμότητα και ευσυνειδησία. Για τον αδόκητο θάνατό του, ο οποίος σκόρπισε θλίψη σε όλους μας, το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν».

Το Σώμα ψήφισε ομόφωνα:
«- Να εκφράσει τη θλίψη του για την απώλεια του Ιωάννη Τσαγκάρη  τέως Δημάρχου του τέως  Δήμου Μολάων,  ο οποίος με την προσωπική και πολιτική του προσφορά τίμησε το Δήμο και την κοινωνία μας.
- Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, να εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο και να διατυπώσει  τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα.
- Να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος σε οδό της πόλεως των Μολάων.
- Να παραχωρηθεί τάφος τιμής ένεκεν στο Κοιμητήριο Μολάων.
- Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
- Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος η Φιλαρμονική της Δ.Ε. Μολάων.
- Να κυματίζει μεσίστια η σημαία στο Δημαρχείο κατά την ημέρα της κηδείας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti