Δύο περιοχές της Λακωνίας στα 10 μέρη που πρέπει να δείτε μια φορά στη ζωή σας

Σάββατο, 28 Μάιος 2022 11:49 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο περιοχές της Λακωνίας στα 10 μέρη που πρέπει να δείτε μια φορά στη ζωή σας

Η Μονεμβασία και το Λιμένι από το νομό Λακωνίας, συγκαταλέγονται στο 10 πιο όμορφα μέρη της Ελλάδος που αξίζει κανείς να επισκεφτεί στη ζωή του, σύμφωνα με το clickatlife.gr της Ναυτεμπορικής.

«Όσοι αναζητάτε ατμόσφαιρα παραμυθιού, σας περιμένει για να το ζήσετε κλεισμένοι στα τείχη της», αναφέρει για την καστροπολιτεία της Μονεμβασίας, ενώ για το Λιμένι επισημαίνει: «Ένα λιμανάκι με έντονο τιρκουάζ στα νερά της θάλασσας που μοιάζει με ζωγραφιά».

Τώρα που το καλοκαίρι μπαίνει δυναμικά, το clickatlife προσκαλεί το κοινό να (ξανα)γνωρίσει κάποια μέρη της Ελλάδας που χαρακτηρίζει στα κορυφαία της. Πέρα από τη Μονεμβασιά και το Λιμένι, περιλαμβάνει ακόμα τα Μετέωρα, τον Μπάλο της Κρήτης, την Άσσος της Κεφαλονιάς, την Πάργα Πρέβεζας, τη Λίμνη Πλαστήρα, τη Βάλια Κάλντα στην Πίνδο, την Τσαγκαράδα Πηλίου και το Πολυλίμνιο της Μεσσηνίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti