Τριάντα εποχικούς προσλαμβάνει ο Δήμος Αν. Μάνης

Για τις ανάγκες της πυροπροστασίας

Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2022 12:12 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τριάντα εποχικούς προσλαμβάνει ο Δήμος Αν. Μάνης

Στην πρόσληψη συνολικά 30 ατόμων για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας θα προβεί ο Δήμος Ανατολικής Μάνης. Ειδικότερα, προτίθεται να απασχολήσει 12 άτομα ΔΕ ειδικότητας οδηγών αυτοκινήτων και 18 άτομα ΥΕ ειδικότητας εργατών, με σύμβαση ορισμένου χρόνου 4 μηνών.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν με την αίτησή τους τα κάτωθι δικαιολογητικά: Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη ή απαγόρευση), υπεύθυνη δήλωση με την οποία θα δηλώνουν το χρόνο απασχόλησης τους σε φορείς του Δημόσιου Τομέα του άρθρου 1 παρ.1 του Ν.3812/2009, κατά τους 12 τελευταίους μήνες.

Επιπλέον οι υποψήφιοι ΔΕ Οδηγών θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των τυπικών προσόντων που διαθέτουν.

Η διάρκεια απασχόλησης του εν λόγω προσωπικού δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 4 μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα 12 μηνών.

Τα σχετικά έντυπα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αντλήσουν σε ηλεκτρονική μορφή, από την ιστοσελίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης (www.anatolikimani.gov.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..,είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, από την Τετάρτη 8/6/2022 έως την Τρίτη 14/6/2022.

H υποβολή των αιτήσεων μέσω ΕΛΤΑ με συστημένη επιστολή, θα γίνεται προς τον Δήμο Ανατολικής Μάνης - Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας Ελευθερολακώνων 1, Γύθειο, ΤΚ 23200.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti