Προσλήψεις για πυροπροστασία στον Δ. Ευρώτα

Μέχρι 14 Ιουνίου οι αιτήσεις

Πέμπτη, 09 Ιούνιος 2022 13:27 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσλήψεις για πυροπροστασία στον Δ. Ευρώτα

Στην πρόσληψη 13 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 3,5 μηνών, για το χρονικό διάστημα από 15 Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2022, με σκοπό την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας και πυρασφάλειας της περιοχής, προχωρά ο Δήμος Ευρώτα.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις κατηγορίας ΥΕ Κλάδου Εργατών Γενικών Καθηκόντων πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες, να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να είναι υγιείς, αρτιμελείς και να έχουν φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που θα καλύψουν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: αίτηση, φωτοαντίγραφο των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/86 ότι: α) πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους, β) δεν έχουν κώλυμα διορισμού σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν.3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση) με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης, έγγραφο ταυτοποίησης Αριθμού  Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), έγγραφο ταυτοποίησης Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και έγγραφο ταυτοποίησης Αριθμού Μητρώου Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ - (ΕΦΚΑ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μετά των συνημμένων δικαιολογητικών στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Ευρώτα (Δημοτικό Κατάστημα Σκάλας - ισόγειο, αρμόδια υπάλληλος κ. Θεοδώρα Χαγιά - τηλέφωνο επικοινωνίας: 2735 3 60020) ή στη Δ/νση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών (αρμόδια υπάλληλος κ.  Αφροδίτη Σεργιάδη - τηλέφωνο επικοινωνίας 2735 3 60024).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti