Οι Ιταλοί ψηφίζουν σταθερά Ελαφόνησο

Τρίτη, 14 Ιούνιος 2022 12:44 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι Ιταλοί ψηφίζουν σταθερά Ελαφόνησο

Η Ελαφόνησος εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των Ιταλών τουριστών, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας Investireoggi.it που κατατάσσει το σμαραγδένιο λακωνικό νησί ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές για το 2022.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελαφόνησος αποτελεί λατρεμένο τόπο παραθερισμού για τους πολίτες της γείτονος χώρας. Προ μηνών, κατατάχθηκε στους καλύτερους θερινούς προορισμούς για το 2022, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα για γυναικεία θέματα, Inran, ενώ λαμβάνοντας υπόψη στοιχεία του μεσιτικού ιστοτόπου E-Real Estates, προκύπτει ότι αρκετοί Ιταλοί προχωρούν σε επενδύσεις, αγοράζοντας ακίνητα στο νησί.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti