Με πυρετώδεις ρυθμούς τα δημόσια έργα στη Λακωνία (ΦΩΤΟ)

Tzakas

Συνεχής η επιθεώρηση από τον αντιπεριφερειάρχη Νίκωνα Τζινιέρη

Τρίτη, 05 Ιούλιος 2022 13:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με πυρετώδεις ρυθμούς τα δημόσια έργα στη Λακωνία (ΦΩΤΟ)

Αυτοψίες στα έργα που με εντατικούς ρυθμούς υλοποιούνται σε ολόκληρη τη Λακωνία πραγματοποίησε στο διάστημα από 27/6 έως 2/7 ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Νίκωνας Τζινιέρης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ.

Μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης επιθεώρησε τις εργασίες στη μαρίνα Μονεμβασίας, καθώς επίσης και έργα ασφαλτοστρώσεων στην Επαρχιακή οδό Ρειχιά – Λαμπόκαμπος, τεχνικά έργα στις επαρχιακές οδούς Μεταμόρφωση – Ρειχιά και Καρυές – Βαμβακού, καθαρισμούς πρανών και ρείθρων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της ανατολικής Λακωνίας, όπως κι έργα διαγραμμίσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Σπάρτης.

«Πεποίθησή μας είναι ότι η διασφάλιση της πολύ καλής ποιότητας του παραγόμενου έργου, εξασφαλίζεται μόνο με τη συνεχή παρακολούθηση από όλους τους υπεύθυνους. Τα αποτελέσματα τα διαπιστώνετε, την τελευταία τριετία, καθημερινά», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Τζινιέρης, ο οποίος βρίσκεται διαρκώς επί ποδός για την επιθεώρηση των παρεμβάσεων που υλοποιεί η Περιφέρεια-ΠΕ Λακωνίας σε όλον τον νομό.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti