Προσλήψεις 40 ατόμων στον Δήμο Σπάρτης

Για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων

Δευτέρα, 25 Ιούλιος 2022 09:58 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσλήψεις 40 ατόμων στον Δήμο Σπάρτης

Στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 40 ατόμων,  για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων της εμβέλειάς του, προχωρά ο Δήμος Σπάρτης. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 1/2022 που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης (www.sparti.gov.gr) και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;  

Μαζί με την αίτηση αποστέλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων και της εμπειρίας τους. Διόρθωση ή συμπλήρωση αιτήσεων, καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή, καθώς ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.  

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων ξεκινά σήμερα Δευτέρα 25/7 και λήγει την Παρασκευή 5/8/22.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti