Πρόσληψη 29 καθαριστών για τα σχολεία του Δ. Μονεμβασίας

Τρίτη, 26 Ιούλιος 2022 10:13 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσληψη 29 καθαριστών για τα σχολεία του Δ. Μονεμβασίας

Στην πρόσληψη 29 καθαριστών σχολικών μονάδων θα προβεί ο Δήμος Μονεμβασίας για το διδακτικό έτος 2022-23.

Η πρόσκληση αφορά στην πρόσληψη με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου 10 ατόμων ΥΕ πλήρους απασχόλησης και 19 ΥΕ μερικής.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μονεμβασίας και να την υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά έως τις 5 Αυγούστου στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής. Ειδικά για την απόδειξη της εμπειρίας τους, οι υποψήφιοι οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση του χρόνου εμπειρίας από την οικεία υπηρεσία όπου και απασχολήθηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti