Τουρισμός για Όλους: Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 200.000 δικαιούχοι

Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση

Τρίτη, 26 Ιούλιος 2022 15:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τουρισμός για Όλους: Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 200.000 δικαιούχοι

Στο τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για φθηνές διακοπές, που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Αυτό δήλωσε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη από την ΕΡΤ, αναφερόμενη στο πρόγραμμα και την εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη για διπλασιασμό των δικαιούχων.

Μάλιστα επεσήμανε ότι τη Δευτέρα 25/7 έγινε η κλήρωση για τους 200.000 πρώτους δικαιούχους του προγράμματος όπως και η ανάρτηση των πινάκων με τους κληρωθέντες. Το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστωθούν και τα χρήματα στους δικαιούχους, ενώ θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες.

Υπενθυμίζεται ότι τα βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι η ατομική επιδότηση των 150 ευρώ που εξαργυρώνεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα της χώρας, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Οι αιτούντες μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα για να δουν αν είναι στους τυχερούς, διαφορετικά θα περιμένουν τη νέα κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη. Αυτή θα αφορά όσους έχουν κάνει ήδη αίτηση, με τον αριθμό τους να αγγίζει τα 1,2 εκατομμύρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti