Με διευρυμένο ωράριο λειτουργεί το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης Σπάρτης

Πέμπτη, 28 Ιούλιος 2022 16:54 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με διευρυμένο ωράριο λειτουργεί το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης Σπάρτης

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε το περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης στο Δήμο Σπάρτης, που βρίσκεται επί της οδού Λυκούργου στο πάρκο «ΟΤΕ».

Ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, το περίπτερο λειτουργούσε κατά τις πρωινές ώρες με προσωπικό του Δήμου Σπάρτης, ενώ πλέον προστέθηκε και προσωπικό που προσλήφθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το ωράριο διευρύνθηκε.

Το περίπτερο θα λειτουργεί πλέον από τις 9.00 έως τις 15.00 και από τις 17.00 έως τις 22.30, σε καθημερινή βάση. Οι υπάλληλοι, παρέχουν πληροφορίες για τα αξιοθέατα, τις ώρες λειτουργίας των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων, ενώ διανέμουν τουριστικά φυλλάδια και χάρτες του Δήμου Σπάρτης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  

Η αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γεωργία Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου δήλωσε σχετικά πως οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Σπάρτης «συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τα δύο τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας». Και συμπλήρωσε: «Καταφέραμε για 2η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, να δώσουμε λύση στη λειτουργία του  περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης και θα επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και σε άλλους δράσεις που αφορούν τον τουρισμό».

Υπενθυμίζεται πως όσοι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού στο Δήμο Σπάρτης, μπορούν να τοποθετήσουν στο περίπτερο διαφημιστικό υλικό της επιχείρησής τους, κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν και υλικό τουριστικής πληροφόρησης για τους πελάτες τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον αριθμό 2731025811.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti