Πορίσματα ΕΛΓΑ από παγετό σε Μολάους και Πάκια

Τρίτη, 02 Αύγουστος 2022 18:55 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πορίσματα ΕΛΓΑ από παγετό σε Μολάους και Πάκια

Ανακοινώθηκε από τον ΕΛΓΑ ότι εστάλησαν τα πορίσματα εκτιμήσεων από τον παγετό της 20ης Δεκεμβρίου 2021 που αφορά τις ελιές για τις Κοινότητες Πακίων και Μολάων Δήμου Μονεμβασίας.

Τα πορίσματα θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων παραγωγών για δέκα ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022.

Κάθε παραγωγός μπορεί εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος να πληροφορηθεί από τον ανταποκριτή στον οποίο υπέβαλε την αρχική δήλωση ζημιάς (στο Δημαρχείο Μολάων) τα αποτελέσματα των πορισμάτων. Σε περίπτωση που κάποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην προθεσμία των δέκα ημερών, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022.

Σημειώνεται πως τα τέλη επανεκτίμησης ανέρχονται σε 0,10 € ανά δέντρο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti